Danny van Staveren

Leidinggevende 1e Elektromonteur
“Persoonlijk en professioneel, daar hou ik van”

“Moet dat interview nu? Ik mis vandaag twee man... Oké, tien minuten dan.” Kijk, zo kennen wij Danny van Staveren. Als iets niet past, dan máákt hij het passend. Een fijne eigenschap voor een leidinggevende 1e elektromonteur. Bij Schouten Techniek vond Danny wat hij bij andere bedrijven miste: het juiste gevoel.

 

Zeven jaar werkte Danny voor NettStaff. Via deze uitzendorganisatie kwam hij binnen bij veel technische bedrijven. Leuk, maar nu was hij toe aan meer vastigheid. “Bij veel bedrijven kon ik blijven, maar daar was de klik er niet. Bij Schouten Techniek is dat anders. De samenwerking met collega’s, het contact met de projectleider: alles is heel persoonlijk en toch professioneel.”

Lekker binnenkomen


Toen wij Danny vroegen of hij bij ons in vaste dienst wilde treden, hoefde hij daar niet lang over na te denken. Vanaf 30 mei 2023 is hij bij ons leidinggevende 1e elektromonteur. “Dat is lekker binnenkomen voor mij. Deze rol en de techniek zijn mij bekend. Daarbij heb ik goede mensen om mij heen. Als ze er zijn tenminste”, lacht hij, doelend op de twee tijdelijk elders ingezette collega’s.

Pets op m’n kop


Danny is al vanaf zijn zestiende werkzaam als elektricien. Toch trapt hij soms nog in zijn oude valkuil. “Als dingen niet lopen zoals gepland, of als mensen afspraken niet nakomen, dan kan ik daar best geïrriteerd over te raken. Gelukkig reageren mijn collega’s daar goed op. Die geven mij een pets op m’n kop en zeggen dat ik me niet moet aanstellen. Dan zetten wij samen de schouders eronder en komt alles gewoon weer goed. Mooi hè. Maar eh, jouw tien minuten zijn om, dus ik hang op. Werkze!”